• Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta

    Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge Länsikatu 15, 3A-rakennus, 4. kerros, Joensuu

    Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Joensuuhun 24.4.2019! Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä ja kasvumahdollisuuksia lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita keskustelemaan kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatiohankkeen järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa. […]

  • Lähellä tuotettua –tapahtuma

    Joensuu Areena, Mehtimäenaukio 2 Mehtimäenaukio 2, Joensuu

    Taitaja2019 -tapahtuman yhteydessä pääset tutustumaan, maistamaan ja hankkimaan vaikka kotiin viemiseksi maakunnan elintarvikealan yritysten tuotteita. Areenan etupihalta löytyy Lähellä tuotettua -tapahtuma, jonka maakunnan elintarvikealan yrittäjät järjestävät yhdessä Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hankkeen kanssa. • Ruokaturvallisuus – Elintarvikkeiden turvallinen sekä hygieeninen käsittely ja ruoanvalmistus • Luomutuotanto ja -tuotteet – Mitä luomu on ja miten luomuelintarvikkeet eroavat tavanomaisista • […]

  • Elintarvikealan toimijoiden ja kädentaitajien mahdollisuus markkinoida tuotteitaan ja osaamistaan Taitaja2019 -kisojen yhteydessä

    Taitaja2019 -tapahtuma järjestetään monitoimihalli Joensuu Areenalla, sen vieressä olevassa jäähallissa, harjoitushallissa sekä niiden piha-alueilla 21.-23.5.2019. Tunnelma, osaamisen ilo ja tekemisen meininki välittyvät laajasti myös muualla! Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kävijöitä odotetaan n. 35 000. Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteessa www.taitaja2019.fi Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke järjestää tapahtuman yhteydessä Pohjois-Karjalan elintarvikealan tuottajille ja yrittäjille sekä kädentaitajille mahdollisuuden markkinoida […]

  • Pielisen kierros

    Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hankkeen maito- ja marjatyöryhmien työpaja 11.9.2019 klo 8:00-17:00 OHJELMA: 8.00                  lähtö Joensuusta matkailupysäkiltä Taidemuseon kohdalta (Kirkkokatu 23) Tervetuloa pyörille Pielisen ympäri, Marja-Leena, Hanne ja Anu 9.30-10.30       Saapuminen Lieksaan tutustuminen Lieksan Laatuherkut 11.30                  Saapuminen Nurmekseen ja (omakustanteinen) lounas kahvila-konditoria         Supikas (Porokylänkatu 25, Nurmes) Pielispakari Oy:n kuulumiset, Erkki Timonen/ Heli Kuvaja 12.45                 Saapuminen […]

  • Osta tilalta! -päivän tapahtuma Liperissä 14.9.2019

    Jaakkolan elintarviketukku/Liperin juurespakkaamo Yrittäjänpolku 14, Ylämylly

    Lähiruoan ystävä? Maaseutumatkailu lähellä sydäntä? Mitäs mukavaa tekemistä lasten kanssa? Osta tilalta! -päivä on juuri sinulle! Tilat, puutarhurit ja muut kohteet avaavat ovensa 14.9.2019. Tule tekemään ostoksia, tutustumaan lähiseudun tuottajiin ja palveluihin sekä ottamaan selvää mistä suomalainen ruoka oikeasti tulee. Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke tarjoaa Mattisenlahden Marttojen tekemän karjalanpiirakan ja kahvin 200 ensimmäiselle! Paikka: Jaakkolan elintarviketukku/Liperin […]

  • Valtakunnallinen Osta tilalta! -päivän tapahtuma Rääkkylässä ja Tohmajärvellä

    Lähiruoan ystävä? Maaseutumatkailu lähellä sydäntä? Mitäs mukavaa tekemistä lasten kanssa? Osta tilalta! -päivä on juuri sinulle! Tilat, puutarhurit ja muut kohteet avaavat ovensa 14.9.2019. Tule tekemään ostoksia, tutustumaan lähiseudun- tuottajiin ja palveluihin sekä ottamaan selvää mistä suomalainen ruoka oikeasti tulee. Rääkkylässä 14.–15.9. klo 10–16 Puutarhatila Halonen Haapasalmentie 923, Rasivaara • Karjalanruusu M. Halonen • Luomukasvu […]

  • Maidonjalostustuotteiden Tuotekehitystyöpaja

    Riveria, Niskala, Opetuskeittiö 3 Niskakatu 17, Joensuu, Suomi

    Tervetuloa Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hankkeen tiedonsiirtotilaisuuteen! Työpajan tavoitteena on kehittää yritysten ymmärrystä maidonjalostustuotteiden valmistusprosessista, valmistaa maitotuotteita yritysten tuotekehityksen pohjaksi sekä saada tietoa alan tuotteista ja kuluttajatrendeistä maailmalla. Tilaisuuteen mahtuu n. 10 henkilöä. Aika ja paikka: 23.-24.9.2019 klo 9.00–15.00 Riveria, Niskala, Niskakatu 17, 80101 Joensuu; Opetuskeittiö 3 Ohjelma ma 23.9.2019 9.00 – 9.30 Kahvit, tervetuloa, esittäytyminen ja […]

  • Hyvinvointituotteiden tuotekehityspaja 9.10.2019

    Aika: 9.10.2019 klo 8:30-15:00 Paikka: Utran Uittotupa, Uittopäälliköntie 2, Joensuu OHJELMA 8.30 Ilmoittautuminen ja kahvi 9.00 Tervetuloa! - Marja-Leena Hirvonen, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke, Riveria 9.15 Hyvinvointituotteiden kotimaisia ja kansainvälisiä trendejä. Mitkä ilmiöt ovat nousussa juuri nyt? - kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli, Superhyvä-hanke, Foodwest Oy 9.45 Kuluttajan ymmärtäminen ja askelmerkit hittituotteeksi / web-esitys suoraan Tampereelta - tutkimusjohtaja […]

  • Iltapäivätapaamiseen maakunnan maistiaisten kera!

    Kotileipurin herkkupaja, Surakan piha Suvantokatu 2, Joensuu

    Tervetuloa Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hankkeen iltapäivätapaamiseen maakunnan maistiaisten kera! Tarjoamme kaikille kanssamme v. 2017 – 2019 aikana yhteistyössä olleille henkilöille maistiaisia maakunnasta pikkujouluisissa tunnelmissa omenaglögin ja piparin kera. Kutsumme tämän hankkeen viimeiseen yhteiseen tapaamiseen niin elintarvike- ja luonnontuotealan hanketoimijat ja yrittäjät kuin kaikki Maja-hankkeen ohjausryhmään ja toimintaan kuuluneet henkilöt. Toivomme, että mahdollisimman monella teistä olisi aikaa […]

  • Kasvisjalosteita pellolta pöytään!

    Riveria, Niskala, lka 216 ja opetuskeittiö 1 Niskakatu 17, Joensuu

    Tervetuloa Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hankkeen järjestämään tiedonsiirtotilaisuuteen! Aika: 16. – 17.12.2019 klo 11.00 – 17.00 Paikka: Riveria, Niskala, luokka 216 ja opetuskeittiö 1 Niskakatu 17, 80101 Joensuu Ohjelma 16.12.2019 klo 11.00 – 17.00 11.00 – 11.15 Luokka 216 Tervetuloa ja käytännön järjestelyt, Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö 11.15 – 12.30 Yleistä kasveista ja kasvisten jatkojalostusmenetelmiä Erilaisten kasvisraaka-aineiden jatkojalostusta […]