
- This event has passed.
Lähellä tuotettua –tapahtuma
21.5.2019 klo 09:00 - 23.5.2019 klo 17:00
Taitaja2019 -tapahtuman yhteydessä pääset tutustumaan, maistamaan ja hankkimaan vaikka kotiin viemiseksi maakunnan elintarvikealan yritysten tuotteita. Areenan etupihalta löytyy Lähellä tuotettua -tapahtuma, jonka maakunnan elintarvikealan yrittäjät järjestävät yhdessä Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hankkeen kanssa.
• Ruokaturvallisuus – Elintarvikkeiden turvallinen sekä hygieeninen käsittely ja ruoanvalmistus
• Luomutuotanto ja -tuotteet – Mitä luomu on ja miten luomuelintarvikkeet eroavat tavanomaisista
• Elintarvikelain suomat joustot – Byrokratian helpotuksia
• Pakkaus puhuu – Mitä eri merkinnät elintarvikepakkauksissa tarkoittavat
• Ruoan alkuperä ja siihen liittyvät vaatimukset – Kuinka ja mitä pitää kuluttajalle kertoa
TIETOISKUJA JOKA PÄIVÄ KLO 11 JA 15
Tiedonsiirto-klinikka on avoinna koko tapahtuman ajan
Kysy päivän teemasta, pakkausmerkinnöistä ym. me vastaamme. Voit ottaa jonkun tuotteen mukaan, jos sinulla on siitä kysyttävää, asiantuntijamme vastaavat.
KYSYJÄLLE VASTATAAN
Tapahtumassa mukana
• KokoPalvelut Jaana Elo, tietoiskujen sekä tiedonsiirtojen asiantuntija, päivien juontaja
• Pohjois-Karjalan Martat, asiantuntijana Tiina Anola-Pukkila
• Virpi Pakarinen ProAgria Pohjois-Karjala, yritysasiantuntija, hankevastaava ProYritys
• Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hankkeen asiantuntijat
– Marja-Leena Hirvonen, Riveria, projektipäällikkö, elintarvikkeiden jatkojalostuksen käynnistäminen, elintarvikealan koulutus ja tutkinnot
– Anu Lavola, UEF, elintarvikealan ja -luonnontuotealan selvitystyö
– Hanne Husso, Business Joensuu, elintarvikeliiketoiminta
TUOTEMAISTIAISIA JOKA PÄIVÄ
Maakunnan lähellä tuotettuja tuotteita tarjoamassa
• Hunajantuottajat: Jussi Tapaile, Sari Nevalainen
• Jäätelövankkuri
• Katu Catering
• Maitokarelia
• Makuvankkuri myymäläauto
• Pohjois-Karjalan Martat
• Polvijärven Liha-aitta
• Soinilan Oy
Lisätietoja Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö Riveria, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hanke marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257
Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke 1.6.2017-31.10.2019