
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta
24.4.2019 klo 09:00 - 13:30
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Joensuuhun 24.4.2019!
Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä ja kasvumahdollisuuksia lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita keskustelemaan kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatiohankkeen järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.
Paikka: Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge, Länsikatu 15, 3A-rakennus, 4. kerros
Aika: 24.4.2019 klo 9.00 – 13.15, aamukahvit 9 – 9.30
Tervetuloa, Hanne Husso, elintarvikeliiketoiminta, Business Joensuu
Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely sekä Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti, Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
− Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorikoordinaatio
− Elintarvikeyrittäjyys Pohjois-Karjalassa, Marja-Leena Hirvonen, Riveria
− Elintarvikealan yritys- ja rahoitusmahdollisuudet sekä kehittämismahdollisuudet, Mika Honkanen ELY-keskus
− LULUme ja MarjaKopteri, Henri Vanhanen, Luke
− yrittäjäpuheenvuoroja; Anni-Inkeri Korhonen, Puukarin Pysäkki
Tauko, yritysesittelypisteitä ja paikallisia makupaloja
Valtakunnallisesta toiminnasta tukea alueen kehittämiseen
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen Kristiina Havas, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy
Superhyvä
Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy
Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke
Jenni Stenius, Ruokavirasto
More than Honey
Anneli Salonen, Suomen mehiläishoitajain liitto
Miten tästä jatkamme?
klo 12.45 Luonnontuotetoimialaraportin julkistaminen (tämä osuus striimataan)
Mika Honkanen, Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Ilmoittautumiset 16.4.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-pohjoiskarjala
Lisätietoja: http://www.aitojamakuja.fi/blogi/?p=3158
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Marja-Leena Hirvonen, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke, Riveria, marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257