Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta

24.4.2019 klo 09:00 - 13:30

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Joensuuhun 24.4.2019!

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä ja kasvumahdollisuuksia lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita keskustelemaan kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatiohankkeen järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.

Paikka: Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge, Länsikatu 15, 3A-rakennus, 4. kerros
Aika: 24.4.2019 klo 9.00 – 13.15, aamukahvit 9 – 9.30

Tervetuloa, Hanne Husso, elintarvikeliiketoiminta, Business Joensuu

Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely sekä Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti, Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.

− Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorikoordinaatio
− Elintarvikeyrittäjyys Pohjois-Karjalassa, Marja-Leena Hirvonen, Riveria
− Elintarvikealan yritys- ja rahoitusmahdollisuudet sekä kehittämismahdollisuudet, Mika Honkanen ELY-keskus
− LULUme ja MarjaKopteri, Henri Vanhanen, Luke
− yrittäjäpuheenvuoroja; Anni-Inkeri Korhonen, Puukarin Pysäkki

Tauko, yritysesittelypisteitä ja paikallisia makupaloja

Valtakunnallisesta toiminnasta tukea alueen kehittämiseen

Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen Kristiina Havas, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Superhyvä
Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke
Jenni Stenius, Ruokavirasto

More than Honey
Anneli Salonen, Suomen mehiläishoitajain liitto

Miten tästä jatkamme?

klo 12.45 Luonnontuotetoimialaraportin julkistaminen (tämä osuus striimataan)
Mika Honkanen, Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Ilmoittautumiset 16.4.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-pohjoiskarjala

Lisätietoja: http://www.aitojamakuja.fi/blogi/?p=3158
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929

Marja-Leena Hirvonen, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke, Riveria, marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257

Tiedot

Päivämäärä:
24.4.2019
Aika:
09:00 - 13:30

Tapahtumapaikka

Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge
Länsikatu 15, 3A-rakennus, 4. kerros
Joensuu, 80100
+ Google Map

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.