Selvitykset

2019

Alkutuotannon analyysi 

  • ALKUTUOTANNON KYSELY JOENSUUN SEUDUN JA KESKI-KARJALAN MAATILOILLE marraskuu 2017 – helmikuu 2018, yhteenveto 2019 

Marjanjalostus selvitys

Maidonjalostus-selvitys

Vehnän hapantaikina ominaisuuksista

Kauramaidon teollinen valmistus

Pohjois-Karjalan maakuntamehu – kuinka se löydettiin

Kartoitus. Luonnontuoteraaka-aineista kehitetyt potentiaaliset vientituotteet Etelä-Koreassa

Keräilytuotteiden myyntitoimenpiteistä

Villiyrtti- ja sienituotteiden myynnistä

2018

Alkoholin valmistukseen liittyvät maksut

Hunajan hiivat

Hunajan rahtilinkousmahdollisuuksista

Hyönteisruoan tuottaminen

Härkäpapuproteiini isolaateista

Härkäpavun kuorien ravintoarvosta rehuna eläimille

Härkäpavun lektiinin hävittämisestä

Härkäpavun ravintoarvot

Kaurajuoman valmistus

Kuhnuritoukkien ravintokäytöstä

Luomumakkarasta

Luonnonyrttien keruun lainsäädännöstä

Lähiruokakassi

Marmeladimakeisen ravintoarvolaskelmista ja pakkausmerkinnöistä

Mitohappobakteereista

Mehiläispesistä otetuista lämpökamerakuvista

Mehiläistarh yhteistyö kysely

Mehiläistarhauksen aloittaminen yritysmuoto

Mehiläisvahavoiteista

Nokkosen terveysväittämät

Nokkosen tuotantoprosessi

Pakurikäävän kauppakunnostamisesta ja myymisestä

Pölytyksen merkityksestä marjakasveille

Ravintokuiduista

Rypsin korvaaminen muilla mesikasveilla

Salaatin ravinteet ja muut kasviyhdisteet

Simasta

Ylälistapesistä

2017

Alkoholittoman viinin valmistaminen

Hampun lehtimassan hyödynämisestä elintarvikkeena

Hunajaviinin valmistamisesta ja lainsäädännöstä

Härkäpapujauhojen ravintoarvosta

Inkiväärin lehtien käyttämisestä elintarvikkeena

Itujen kasvattamisesta

Ksylitolinvaikutuksesta elintarvikkeessa

Luonnonkasvien ravintokäytöstäkäytöstä

Pakurikäävän myymisestä

Psyllium, lesitiini vapaa vesi

Runsasproteiininen proteiinin lähden ravitsemusväitteistä

Saskatoonista vrt muut marjat

Silikoonimuoteista makeisten valmistukseen