Selvitykset 2019 Alkutuotannon analyysi ALKUTUOTANNON KYSELY JOENSUUN SEUDUN JA KESKI-KARJALAN MAATILOILLE marraskuu 2017 – helmikuu 2018, yhteenveto 2019 Marjanjalostus selvitys Maidonjalostus-selvitys Vehnän hapantaikina ominaisuuksista Kauramaidon teollinen valmistus Pohjois-Karjalan maakuntamehu – kuinka se löydettiin Kartoitus. Luonnontuoteraaka-aineista kehitetyt potentiaaliset vientituotteet Etelä-Koreassa Keräilytuotteiden myyntitoimenpiteistä Villiyrtti- ja sienituotteiden myynnistä 2018 Alkoholin valmistukseen liittyvät maksut Hunajan hiivat Hunajan rahtilinkousmahdollisuuksista Hyönteisruoan tuottaminen Härkäpapuproteiini isolaateista Härkäpavun kuorien ravintoarvosta rehuna eläimille Härkäpavun lektiinin hävittämisestä Härkäpavun ravintoarvot Kaurajuoman valmistus Kuhnuritoukkien ravintokäytöstä Luomumakkarasta Luonnonyrttien keruun lainsäädännöstä Lähiruokakassi Marmeladimakeisen ravintoarvolaskelmista ja pakkausmerkinnöistä Mitohappobakteereista Mehiläispesistä otetuista lämpökamerakuvista Mehiläistarh yhteistyö kysely Mehiläistarhauksen aloittaminen yritysmuoto Mehiläisvahavoiteista Nokkosen terveysväittämät Nokkosen tuotantoprosessi Pakurikäävän kauppakunnostamisesta ja myymisestä Pölytyksen merkityksestä marjakasveille Ravintokuiduista Rypsin korvaaminen muilla mesikasveilla Salaatin ravinteet ja muut kasviyhdisteet Simasta Ylälistapesistä 2017 Alkoholittoman viinin valmistaminen Hampun lehtimassan hyödynämisestä elintarvikkeena Hunajaviinin valmistamisesta ja lainsäädännöstä Härkäpapujauhojen ravintoarvosta Inkiväärin lehtien käyttämisestä elintarvikkeena Itujen kasvattamisesta Ksylitolinvaikutuksesta elintarvikkeessa Luonnonkasvien ravintokäytöstäkäytöstä Pakurikäävän myymisestä Psyllium, lesitiini vapaa vesi Runsasproteiininen proteiinin lähden ravitsemusväitteistä Saskatoonista vrt muut marjat Silikoonimuoteista makeisten valmistukseen