- This event has passed.
Kasvisjalosteita pellolta pöytään!
16.12.2019 klo 11:00 - 17.12.2019 klo 17:00
Tervetuloa Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hankkeen järjestämään tiedonsiirtotilaisuuteen!
Aika: 16. – 17.12.2019 klo 11.00 – 17.00
Paikka: Riveria, Niskala, luokka 216 ja opetuskeittiö 1 Niskakatu 17, 80101 Joensuu
Ohjelma 16.12.2019 klo 11.00 – 17.00
11.00 – 11.15 Luokka 216 Tervetuloa ja käytännön järjestelyt, Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö
11.15 – 12.30 Yleistä kasveista ja kasvisten jatkojalostusmenetelmiä Erilaisten kasvisraaka-aineiden jatkojalostusta käytännössä
12.30 – 13.15 Lounas (omakustanteinen) 13.15 – 14.00 Tuotekehityksen ABC – ideoista tuotteiksi
14.00 – 17.00 Opetuskeittiö 1 Kasvisjalosteiden valmistus
Ohjelma 17.12.2019 klo 11.00 – 16.00
11.00 – 12.00 Luokka 216 Asiakaspalautteen vastaanottaminen
12.00 – 13.00 Lounas (omakustanteinen)
13.00 – 14.00 Aistinvarainen arviointi
14.00 – 16.00 Opetuskeittiö 1 Tuotosten arviointi, loppusiivoukset
Asiantuntija Jaana Elo, KoKo Palvelut
Ilmoittumiset 30.11.2019 mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi
Lisätietoja Marja-Leenalta.
Ystävällisin terveisin,
Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö Riveria, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hanke marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257