Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kasvisjalosteita pellolta pöytään!

16.12.2019 klo 11:00 - 17.12.2019 klo 17:00

Tervetuloa Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hankkeen järjestämään tiedonsiirtotilaisuuteen!

Aika: 16. – 17.12.2019 klo 11.00 – 17.00

Paikka: Riveria, Niskala, luokka 216 ja opetuskeittiö 1 Niskakatu 17, 80101 Joensuu

Ohjelma 16.12.2019 klo 11.00 – 17.00

11.00 – 11.15 Luokka 216 Tervetuloa ja käytännön järjestelyt, Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö

11.15 – 12.30 Yleistä kasveista ja kasvisten jatkojalostusmenetelmiä Erilaisten kasvisraaka-aineiden jatkojalostusta käytännössä

12.30 – 13.15 Lounas (omakustanteinen) 13.15 – 14.00 Tuotekehityksen ABC – ideoista tuotteiksi

14.00 – 17.00 Opetuskeittiö 1 Kasvisjalosteiden valmistus

Ohjelma 17.12.2019 klo 11.00 – 16.00

11.00 – 12.00 Luokka 216 Asiakaspalautteen vastaanottaminen

12.00 – 13.00 Lounas (omakustanteinen)

13.00 – 14.00 Aistinvarainen arviointi

14.00 – 16.00 Opetuskeittiö 1 Tuotosten arviointi, loppusiivoukset

Asiantuntija Jaana Elo, KoKo Palvelut

Ilmoittumiset 30.11.2019 mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi
Lisätietoja Marja-Leenalta.

Ystävällisin terveisin,

Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö Riveria, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hanke marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257

Details

Start:
16.12.2019 klo 11:00
End:
17.12.2019 klo 17:00

Venue

Riveria, Niskala, lka 216 ja opetuskeittiö 1
Niskakatu 17
Joensuu, 80101
+ Google Map

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *