• Pohjois-Karjalan paras hunaja -kilpailu

    POHJOIS-KARJALAN PARAS HUNAJA -KILPAILU JA MEHILÄISTARHAAJIEN TREFFIT keskiviikkona 11.10.2017 klo 17.30 Kutsumme kilpailuun mukaan kaikki Pohjois-Karjalan mehiläishoitajat ry:n jäsenet ja heidän erinomaiset hunajat. Hunajanäytteen tulee olla 500 g:n etiketöimättömässä lasipurkissa tai Pohjois-Karjala hunajapurkissa. Hunajanäytteet arvioidaan kilpailun aikana hunajanlaatutoimikunnan käyttämällä menetelmällä. Pohjois-Karjalan paras hunaja -kilpailun voittajahunaja lähtee kilpailemaan Suomen Mehiläishoitajan liiton paikallisyhdistysten paras hunaja -tittelistä valtakunnallisille hunajapäiville, […]

  • Marraskuun tiedonjakotilaisuudet

    Alkutuotannon mahdollisuudet – pelisäännöt selviksi 14.11.2017 klo 8.45–12.00 Paikka | Pohjois-Karjalan aikuisopisto, Kaislakatu 3 B, Joensuu, Taitotalo luokka 4 8.45–9.00 Kahvit ja tilaisuuden avaus | Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö 9.00–12.00 Tietoiskut | Jaana Elo, asiantuntija, KoKo Palvelut • Alkutuotantoon liittyvä lainsäädäntö – toiminnan helpotukset… • Suoramyynnin säännöt – pienimuotoinen ja vähäriskinen elintarvikkeiden valmistus ja myynti • […]

  • Marraskuun tiedonjakotilaisuudet

    Mitä ja miten minun tulee kertoa asiakkaille tuotteistani? 15.11.2017 klo 8.45 – 12.00 Paikka | Pohjois-Karjalan aikuisopisto, Kaislakatu 8 C, Joensuu, Maatalo luokka 2 8.45–9.00 Kahvit ja tilaisuuden avaus | Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö 9.00–12.00 Tietoiskut | Jaana Elo, asiantuntija, KoKo Palvelut • Pakattu vai pakkaamaton tuote • Asiakkaalle annettavat tiedot • Luomutuotteiden merkitseminen Alkutuotannon tuotteesta […]

  • Tietoisku Joensuussa: Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa

    Tammikuun tietoiskut 1. Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa Paikka | Joensuu (tarkempi sijainti ilmoitetaan myöhemmin) 10.45–11.00 Kahvit ja tilaisuuden avaus | Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö 11.00–14.30 Tietoiskut | Ylitarkastajat Pirjo Korpela ja Kirsi-Helena Kanninen, Elintarviketurvallisuus osasto, Evira, (tauko välissä) Myy tuotteesi suoraan tilalta Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa jatkojalostus alkutuotantotilalla Paikallisen terveystarkastajan puheenvuoro Yrittäjän puheenvuoro   Ilmoittaudu viimeistään 10.1.2018 […]

  • Tietoisku Nurmeksessa: Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa

     Aika | 17.1.2018 klo 10.45 – 14.30 Paikka, Nurmes 10.45–11.00 Kahvit ja tilaisuuden avaus | Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö 11.00–14.30 Tietoiskut | Ylitarkastajat Pirjo Korpela ja Kirsi-Helena Kanninen,                  Elintarviketurvallisuus osasto, Evira, (tauko välissä) Myy tuotteesi suoraan tilalta Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa jatkojalostus alkutuotantotilalla Paikallisen terveystarkastajan puheenvuoro Yrittäjän puheenvuoro Ilmoittaudu viimeistään 10.1.2018 marja-leena.hirvonen@pkky.fi tai p. 050 306 […]

  • Tietoisku Joensuussa: Elintarvikehuoneiston perustaminen

      Aika | 24.1.2018 klo 10.45 – 14.30  Paikka |  Joensuu  (etäyhteys Kitee ja Nurmes) 10.45–11.00 Kahvit ja tilaisuuden avaus | Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö 11.00–14.30 Tietoiskut | Ylitarkastajat Marjo Ruusunen ja Kaisa Kukkonen, Elintarviketurvallisuus osasto, Evira Elintarvikeyrityksen perustaminen – elintarvikelainsäädännön vaatimukset Paikallisen terveystarkastajan puheenvuoro Yrittäjän puheenvuoro   Ilmoittaudu viimeistään 10.1.2018 marja-leena.hirvonen@pkky.fi tai p. 050 306 6257 […]

  • Tietoisku Liperissä: Vastuulliset elintarvikehankinnat -tilaisuus

    Juhlakeskus Gaiju Vaiviontie 75a, VAIVIO (Liperi), Pohjois-Karjala, Suomi

    Tervetuloa maksuttomaan Vastuulliset elintarvikehankinnat -tilaisuuteen, joka järjestetään yhteistyössä EkoCentrian, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hankkeen sekä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy:n kanssa. Tilaisuudessa keskustellaan vuoropuhelun merkityksestä kilpailutuksessa, tutustutaan vastuullisuuskriteereihin ja niiden perusteluihin Lähis-oppaan sekä Vastuulliset elintarvikehankinnat oppaan avulla sekä kuullaan esimerkkejä hankintalain mahdollisuuksista. Päivässä mukana alueellisia yrittäjiä sekä Anna-Leena Miettinen maa- ja metsätalousministeriöstä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita […]