Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähiruokanäkymät-treffit

7.11.2017 klo 13:00 - 16:00

Tervetuloa  lähiruuan tuottajat  ja lähiruokaraaka-aineen käyttäjät!

Treffeillä saat tietoa lähiruuan nykynäkymistä:  

Vaivion kurssikeskus lähiruuan käyttäjänä
Tiiminvetäjä Minna Soikkeli, Vaivion kurssikeskus

Yleiset lähiruokanäkymät ja millaisia elintarvikkeita ja valmistuotteita tarvitaan lähitulevaisuudessa
Toimitusjohtaja Kirsi Jaakkola, Liperin Juurespakkaamo Oy

Terveellistä kasviproteiinia Pohjois-Karjalan pelloilta suurkeittiöihin
Hankevastaava Airi Timonen ja projektitutkija Anneli Salonen

Treffeillä lähiruuan tuottajat ja keittiöiden emännän tutustuvat toisiinsa ja  voivat keskustella lähiruuasta:  
-keittiöiden emännät pääsevät tutustumaan lähiruuan tarjontaan  Pohjois-Karjalassa   -tuottajat saavat vinkkejä, millaisille raaka-aineille ja puolivalmisteille on tarvetta   -yleistä keskustelua lähiruokien hankintaprosessin kehittämisestä

Tuottajilla on mahdollisuus esitellä omia tuotteitaan ja saada suoraan palautetta tuotteiden käyttäjiltä!

Lisätietoja treffeistä antaa:
projektitutkija Anneli Salonen, Itä-Suomen  yliopistolta, puh. 050 4133 763,
anneli.salonen@uef.fi

Ilmoittautumiset sähköpostilla 1.11.mennessä
JOSEK Oy / yritysneuvoja  Arja Nevalainen
arja.nevalainen@josek.fi

Tuottaja: kerro ilmoittautumisen yhteydessä, tarvitsetko pöytätilaa  tuotteittesi esittelemiseen ja/tai esitteillesi.

Tervetuloa!

Lähiruokatreffien järjestäjät: 
Liperin Juurespakkaamo Oy 
Vaivion kurssikeskus
Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke

Järjestäjät

Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke
Vaivion kurssikeskus
Liperin Juurespakkaamo Oy

Tapahtumapaikka

Vaivion kurssikeskus
Vaiviontie 21 B
Harinjärvi, 83460
+ Google Map

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *