
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Maukasta kasvisruokaa asiakkaille – paikallisia vaihtoehtoja soijalle!
12.2.2019 klo 13:00 - 13.2.2019 klo 17:00
Ajankohta: 12.–13.2.2019 klo 13.00–17.00
Paikka: Riveria, Niskala, Niskakatu 17, 80101 Joensuu, opetuskeittiö 1
Kaksi samansisältöistä tilaisuutta ja mukaan mahtuu 15 henkilöä/tilaisuus.
Tavoitteena on tutustua ammattikeittiöille saatavilla oleviin paikallisiin luomutuotteisiin ja valmistaa uudella ”twistillä” luomukasviksista ruokia sekä lisäksi tutusta alueellisiin luomutoimijoihin. Päivän aikana kerrataan luomuun ja nimenomaan luomukasvisten käyttöön liittyviä etuja ja päästään myös itse tekemään ja maistelemaan.
Tilaisuuksiin toivotaan mukaan alueellisia tuottajia ja yrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita toimittamaan tuotteita ammattikeittiölle. Valmista luomutuotetta ei tarvitse vielä olla.
Ohjelma 12.2.2019
13.00 – 13.15 Kahvit, tervetuloa ja käytännön järjestelyt,
Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö
13.15 – 14.00 Johdantoa päivän teemaan ja keittiötyön ohjeistus,
Anu ja Sari, EkoCentria
14.15 – 17.00 Keittiötyöskentely ja luomutuotteisiin tutustuminen
Luomutavarantoimittajien puheenvuorot
Valmistettujen ruokien maistelu ja loppusiivous
Ohjelma 13.2.2019
13.00 – 13.15 Kahvit, tervetuloa ja käytännön järjestelyt,
Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö
13.15 – 14.00 Johdantoa päivän teemaan ja keittiötyön ohjeistus,
Anu ja Sari, EkoCentria
14.15 – 17.00 Keittiötyöskentely ja luomutuotteisiin tutustuminen
Luomutavarantoimittajien puheenvuorot
Valmistettujen ruokien maistelu ja loppusiivous
Asiantuntijat Anu Arolaakso ja Sari Väänänen, EkoCentria
Ilmoittumiset 31.1.2019 mennessä: marja-leena.hirvonen@riveria.fi, p. 050 306 6257
Tilaisuutta toteuttavat:
Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö Riveria, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hanke marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257
Airi Timonen, hankevastaava ProAgria Pohjois-Karjala, Vastuullista proteiinia pöytään -hanke airi.timonen@proagria.fi, 040 301 2454