Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Maidon jatkojalostusta teemalla pienmeijerin perustaminen!

14.2.2019 klo 09:00 - 15.2.2019 klo 16:00

Tervetuloa Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hankkeen järjestämään tiedonsiirtotilaisuuteen!

Tilaisuudessa perehdytään maidon jatkojalostukseen, pienmeijerin perustamiseen ja meijerituotteisiin. Tilaisuuden aikana on mahdollista valmistaa toiveiden mukaan tuorejuustoja, homejuustoja ja/tai hapanmaito- tai hapankermatuotteita. Tilaisuuteen mahtuu n. 10 henkilöä.

Ohjelma to 14.2.2019

9.00 – 9.30    Kahvit, tervetuloa, esittäytyminen ja käytännön järjestelyt. Marja-Leena Hirvonen,   projektipäällikkö

9.30 – 11.30   Maitopohjaisten elintarvikkeiden lainsäädäntö Valmistustilat, Valmistukseen tarvittavat koneet ja laitteet Elintarvikeyrityksen perustamiskustannukset

11.30 – 12.15  Lounastauko

12.15 – 16.00   Juustojen ja hapanmaitotuotteiden valmistus

Ohjelma pe 15.2.2019

8.00 – 11.30 Maitopohjaisten elintarvikkeiden valmistus jatkuu

11.30 – 12.15 Lounastauko

12.15 – 14.00 Maitopohjaisten elintarvikkeiden raaka-aineet

14.00 – 15.30 Uudet tuoteryhmät

Asiantuntija Jussi Heinonen, Innolact Group Oy

Ilmoittautumiset 6.2.2019 mennessä Marja-Leenalle, yhteistiedot alla.

Ystävällisin terveisin

Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö Riveria, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hanke marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257

Details

Start:
14.2.2019 klo 09:00
End:
15.2.2019 klo 16:00

Venue

Riveria, Niskala, Niskakatu 17, 80101 Joensuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *