
- This event has passed.
Maidon jatkojalostusta teemalla pienmeijerin perustaminen!
14.2.2019 klo 09:00 - 15.2.2019 klo 16:00
Tervetuloa Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hankkeen järjestämään tiedonsiirtotilaisuuteen!
Tilaisuudessa perehdytään maidon jatkojalostukseen, pienmeijerin perustamiseen ja meijerituotteisiin. Tilaisuuden aikana on mahdollista valmistaa toiveiden mukaan tuorejuustoja, homejuustoja ja/tai hapanmaito- tai hapankermatuotteita. Tilaisuuteen mahtuu n. 10 henkilöä.
Ohjelma to 14.2.2019
9.00 – 9.30 Kahvit, tervetuloa, esittäytyminen ja käytännön järjestelyt. Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö
9.30 – 11.30 Maitopohjaisten elintarvikkeiden lainsäädäntö Valmistustilat, Valmistukseen tarvittavat koneet ja laitteet Elintarvikeyrityksen perustamiskustannukset
11.30 – 12.15 Lounastauko
12.15 – 16.00 Juustojen ja hapanmaitotuotteiden valmistus
Ohjelma pe 15.2.2019
8.00 – 11.30 Maitopohjaisten elintarvikkeiden valmistus jatkuu
11.30 – 12.15 Lounastauko
12.15 – 14.00 Maitopohjaisten elintarvikkeiden raaka-aineet
14.00 – 15.30 Uudet tuoteryhmät
Asiantuntija Jussi Heinonen, Innolact Group Oy
Ilmoittautumiset 6.2.2019 mennessä Marja-Leenalle, yhteistiedot alla.
Ystävällisin terveisin
Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö Riveria, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hanke marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257