
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Maidon jatkojalostusta teemalla pienmeijerin perustaminen!
Tervetuloa Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hankkeen järjestämään tiedonsiirtotilaisuuteen!
Tilaisuudessa perehdytään maidon jatkojalostukseen, pienmeijerin perustamiseen ja meijerituotteisiin. Tilaisuuden aikana on mahdollista valmistaa toiveiden mukaan tuorejuustoja, homejuustoja ja/tai hapanmaito- tai hapankermatuotteita. Tilaisuuteen mahtuu n. 10 henkilöä.
Ohjelma to 14.2.2019
9.00 – 9.30 Kahvit, tervetuloa, esittäytyminen ja käytännön järjestelyt. Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö
9.30 – 11.30 Maitopohjaisten elintarvikkeiden lainsäädäntö Valmistustilat, Valmistukseen tarvittavat koneet ja laitteet Elintarvikeyrityksen perustamiskustannukset
11.30 – 12.15 Lounastauko
12.15 – 16.00 Juustojen ja hapanmaitotuotteiden valmistus
Ohjelma pe 15.2.2019
8.00 – 11.30 Maitopohjaisten elintarvikkeiden valmistus jatkuu
11.30 – 12.15 Lounastauko
12.15 – 14.00 Maitopohjaisten elintarvikkeiden raaka-aineet
14.00 – 15.30 Uudet tuoteryhmät
Asiantuntija Jussi Heinonen, Innolact Group Oy
Ilmoittautumiset 6.2.2019 mennessä Marja-Leenalle, yhteistiedot alla.
Ystävällisin terveisin
Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö Riveria, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hanke marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257