Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maidon jatkojalostusta: Teema jäätelöt ja jälkiruoat

24.10.2018 klo 09:00 - 25.10.2018 klo 15:00

Paikka: Riveria, Niskala, Niskakatu 17, 80101 Joensuu, opetuskeittiö 1

Ohjelma 24.10.

9.00–9.15     Kahvit, tervetuloa ja käytännön järjestelyt
                      Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö

 9.15–11.30  Jäätelön raaka-aineet ja valmistuksen vaiheet : Katsaus muiden maitopohjaisten                            jälkiruokien pienimuotoiseen valmistukseen

11.30–12.15  Lounastauko

12.15–16.00  Jäätelömassojen ja sorbettien valmistusta opetuskeittiössä

Ohjelma 25.10.

 9.00–11.30   Jäätelön / jälkiruokien omavalvonta, ravintosisällön laskeminen sekä                                                 myyntipäällysmerkinnät

11.30–12.15   Lounastauko

12.15–15.00  Jäätelöiden valmistus ja aistinvarainen arviointi opetuskeittiössä jatkuu.

 

Asiantuntija Johanna Aho, ETM

Ilmoittumiset 8.10.2018 mennessä Marja-Leenalle, yhteistiedot alla.

Tiedot

Alkaa:
24.10.2018 klo 09:00
Loppuu:
25.10.2018 klo 15:00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *