
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Maidon jatkojalostusta: Teema jäätelöt ja jälkiruoat
24.10.2018 klo 09:00 - 25.10.2018 klo 15:00
Paikka: Riveria, Niskala, Niskakatu 17, 80101 Joensuu, opetuskeittiö 1
Ohjelma 24.10.
9.00–9.15 Kahvit, tervetuloa ja käytännön järjestelyt
Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö
9.15–11.30 Jäätelön raaka-aineet ja valmistuksen vaiheet : Katsaus muiden maitopohjaisten jälkiruokien pienimuotoiseen valmistukseen
11.30–12.15 Lounastauko
12.15–16.00 Jäätelömassojen ja sorbettien valmistusta opetuskeittiössä
Ohjelma 25.10.
9.00–11.30 Jäätelön / jälkiruokien omavalvonta, ravintosisällön laskeminen sekä myyntipäällysmerkinnät
11.30–12.15 Lounastauko
12.15–15.00 Jäätelöiden valmistus ja aistinvarainen arviointi opetuskeittiössä jatkuu.
Asiantuntija Johanna Aho, ETM
Ilmoittumiset 8.10.2018 mennessä Marja-Leenalle, yhteistiedot alla.