Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Laadukkaasti lammasta tarjolle!

20.2.2018 klo 10:00 - 15:00

Ohjelma

10.00-10.15

Kahvit, tervetuloa ja käytännön järjestelyt
Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö

10.15– 15.00

– Valmiiksi pakattujen erimerkkituotteiden tarkastelu – Lampaanlihan pakkausmerkinnät
– Leikkaamon ohjeistus asiakkaalle leikattavaksi tuodun ruhon käsittelystä
– Video lampaanruhon leikkaamisesta
– Asiakaskohtainen lampaanruhon leikkaaminen näyttönä

Asiantuntija Jari Sirola, Raja-Karjalan Liha-Hovi Oy

Päivän toteutuksessa mukana Sari Heltelä Katras –hanke hankevastaava ja lammastuotannon erityisasiantuntija
ProAgria Etelä-Savo, p. 040 593 7528

Ilmoittuminen

16.2.2018 mennessä Marja-Leenalle, yhteystiedot alla.

Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö
Riveria, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hanke
marja-leena.hirvonen@riveria.fi, p. 050 306 6257

Details

Date:
20.2.2018
Time:
10:00 - 15:00

Venue

Raja-Karjala Liha-Hovi Oy
Kiteentie 88
Tohmajärvi, 82600
+ Google Map
View Venue Website

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *