
- This event has passed.
Laadukkaasti lammasta tarjolle!
20.2.2018 klo 10:00 - 15:00
Ohjelma
10.00-10.15
Kahvit, tervetuloa ja käytännön järjestelyt
Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö
10.15– 15.00
– Valmiiksi pakattujen erimerkkituotteiden tarkastelu – Lampaanlihan pakkausmerkinnät
– Leikkaamon ohjeistus asiakkaalle leikattavaksi tuodun ruhon käsittelystä
– Video lampaanruhon leikkaamisesta
– Asiakaskohtainen lampaanruhon leikkaaminen näyttönä
Asiantuntija Jari Sirola, Raja-Karjalan Liha-Hovi Oy
Päivän toteutuksessa mukana Sari Heltelä Katras –hanke hankevastaava ja lammastuotannon erityisasiantuntija
ProAgria Etelä-Savo, p. 040 593 7528
Ilmoittuminen
16.2.2018 mennessä Marja-Leenalle, yhteystiedot alla.
Marja-Leena Hirvonen, projektipäällikkö
Riveria, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hanke
marja-leena.hirvonen@riveria.fi, p. 050 306 6257