
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Elintarvikealan toimijoiden ja kädentaitajien mahdollisuus markkinoida tuotteitaan ja osaamistaan Taitaja2019 -kisojen yhteydessä
Taitaja2019 -tapahtuma järjestetään monitoimihalli Joensuu Areenalla, sen vieressä olevassa jäähallissa, harjoitushallissa sekä niiden piha-alueilla 21.-23.5.2019. Tunnelma, osaamisen ilo ja tekemisen meininki välittyvät laajasti myös muualla! Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kävijöitä odotetaan n. 35 000. Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteessa www.taitaja2019.fi
Mahdollisuuksia jatkojalostukseen -hanke järjestää tapahtuman yhteydessä Pohjois-Karjalan elintarvikealan tuottajille ja yrittäjille sekä kädentaitajille mahdollisuuden markkinoida tuotteitaan ja osaamistaan. Tapahtumassa voi myös rekrytoida kesätyöntekijöitä.
Myyntipaikka on tapahtumassa ilmainen.
Myyntipaikkavaraukset 15.2.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella (suljettu)
suoraan Marja-Leenalle, yhteistiedot alla.
Tervetuloa tekemään yhdessä Pohjois-Karjalan elintarvikealaa ja kädentaitajia tunnetuksi!
Ystävällisin terveisin
Marja-Leena Hirvonen
projektipäällikkö
Riveria, Mahdollisuuksia jatkojalostukseen –hanke
marja-leena.hirvonen@riveria.fi, 050 306 6257
Hankkeena olemme esillä elintarvikealan tiedonsiirtopisteenä. Kutsuin päiviin paikalle Jaana Elon pitämään elintarvikealan infopajaa yhdessä kanssani. Teemoina mm. elintarvikealan yrityksen perustaminen, omavalvonta, lainsäädäntö, pakkausmerkinnät, jatkojalostus, elintarvikealan koulutus ja tutkinnot, luomuinfo jne. Tietoa yrittäjille, yritystä perustaville ja elintarvikealasta kiinnostuneille. Anu Lavola yliopistolta ja Arja Nevalainen Josekilta (Business Joensuu Oy) tulevat myös mukaan osastolle. Tarjolla siis lisäksi elintarvikealan tutkimustietoa ja yritysneuvontaa. Lisäksi maistatamme maakunnan paikallisia lähiruokatuotteita hankkeen osastolla.